Coachings Praktijk
Roelfsema

De coach

Mijn naam is Nicole Roelfsema. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven ben ik door persoonlijke verlieservaringen gaan zoeken naar een voor mij zinvollere invulling van mijn werkende bestaan.  Door mijn persoonlijke verlieservaringen gecombineerd met opleidingen in de verlieskunde, weet ik waar de behoefte ligt voor zowel kinderen, jongeren, als volwassenen en met name hoe ik je hierbij zo goed mogelijk kan ondersteunen en begeleiden. Dit doe ik door je te volgen in jouw proces en het gebruik van verschillende methodieken en technieken. 

Inmiddels coach ik niet meer alleen op het gebied van rouw en verlies, maar kun je ook bij mij terecht voor andere aspecten van life coaching, zowel privé als zakelijk. Mijn aanpak is altijd maatwerk, omdat iedere coachvraag anders is.  Het doel is het versterken van jouw eigen kracht. 

In trajecten werk ik met ACT (Acceptance and Commitment Therapy), hierbij maak ik gebruik van de App van ACT-Guide, zodat je thuis ook met de oefeningen van ACT aan de slag kunt. 
  
Kernwoorden die mij typeren zijn empathisch, belangstellend, nuchter, eerlijk en humor. Mijn werkwijze is inzicht gevend, confronterend en praktisch. 

De focus ligt op jou, ik volg jou. Stuur je me een berichtje?


Reviews

Tess, Purmerend 

Ik kom altijd met een super fijn gevoel bij Nicole. Alles kan ik met haar bespreken en altijd loop ik weer zelfverzekerd haar deur uit. Wil je worden gecoacht dan coacht zij je en wil je alleen praten dan praat zij met je. Naast de serieuze praat, kan ook gewoon het weekend nog even worden doorgenomen met een kopje thee. En dat is wat bij Nicole komen zo prettig maakt!  

Myrthe, Bergen

Wat ik het meest fijn vind aan mijn gesprekken met Nicole, is dat ik mij altijd op mijn gemak voel. Ik voel me gehoord en begrepen. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid mede door haar begeleiding in mijn rouwproces.

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn