Coachings Praktijk
Roelfsema

Mijn trajecten

ACT - therapie

ACT (Acceptance and Commitment Therapy) is een wereldwijd snel groeiende therapie- en coachmethode die mensen helpt om zijn/haar mentale veerkracht te vergroten.

Wil je onderzoeken wat je echt wilt in je leven? (werk en privé)
Een mildere levenshouding ontwikkelen? 
Wil je veerkrachtiger worden? 
Energieker zijn? 
Je psychologische flexibiliteit vergroten? 

Dan is ACT echt iets voor jou, ons traject bestaat uit:
• Kennismakingsgesprek waarbij we direct van start gaan met ACT.
• 5 sessies van 60 minuten
• Oefeningen en ondersteuning vanuit de app ACT Guide 

* Act is een gedragstherapie, dat betekent dat wanneer je in het dagelijkse leven niet aan de slag gaat met de oefeningen, de sessie alleen niet veel voor je zal doen. Uiteraard geeft het je wel mooie nieuwe inzichten, maar om te veranderen is een actieve houding nodig. Ik bied deze therapie aan voor € 425,- ex BTW, ACT is geschikt voor alle leeftijden.

Ja, dat wil ik!

 

Life coaching

Wanneer je het gevoel hebt dat je stil staat, dat steeds dezelfde issues opspelen, dat je continu loopt te piekeren en dat je het gevoel hebt dat je niet verder komt, kun je contact met mij opnemen. Ik help je graag om weer de ruimte te voelen in jezelf.  Bij life coaching gaan wij samen onderzoeken wat je tegenhoudt en waar je ontwikkelpunten liggen. Ben je creatief? Wandel je graag? Ook daar kunnen we tijdens de coaching rekening mee houden. Ieder coach traject is uniek, omdat jij ook uniek bent.  

Ja, dat wil ik!

Rouw & verlies coaching

Verlies is een zeer breed begrip. Uiteraard is het eerste dat in je opkomt verlies door overlijden, maar er zijn ontelbare vormen van verlies, waarbij soms begeleiding net dat beetje kracht kan bieden die je tekort komt om weer vorm aan het leven te geven. Denk hier bijvoorbeeld aan:

• echtscheiding
• verlies door ziekte (van lichaamsfunctie, levensstijl, toekomstverwachting e.d.)
• verlies van baan
• verlies van vriendschap
• verlies van liefde
• verlies van huis en haard
• verlies van toekomstverwachtingen
 
Ieder verlies is anders. Ieder mens gaat anders met verlies om. Samen kijken we hoe we jouw ervaring zo in jouw leven kunnen verweven dat je weer stappen vooruit durft en kunt zetten. Uiteraard zal ik ook stil staan bij de rouwtheorie. Vaak wordt dit als zeer ondersteunend ervaren.  
Omdat rouw nu eenmaal een zeer persoonlijk proces is, is het lastig aan te geven hoelang een traject duurt, voordat je het weer geheel op eigen kracht aan kunt. Jij bent hierin leidend hoe vaak en met welke tussenpozen we afspreken. Gemiddeld kun je wel uitgaan van 6 keer (al dan niet met langere periodes tussen de afspraken) dat we het traject af kunnen ronden. 

Rouwen wordt niet voor niets rouwarbeid genoemd, het is hard werken. Je slingert van emotie naar emotie. En dat hoort ook. Toch kun je soms denken dat het teveel wordt en heb je iemand nodig die jou jouw eigen kracht en veerkracht weer laat vinden. Deze sessies zijn € 75,- per uur excl BTW voor volwassenen en € 69,50 voor kinderen en jongeren.

Ja, dat wil ik!

Online coaching

Sinds 2020 bied ik ook de mogelijkheid van online coaching aan. Dat dit net zo verbindend kan werken als live coaching is iets wat ik een aantal jaar geleden niet had verwacht. Maar wat ben ik blij dat deze vorm zo goed werkt, zeker in deze huidige tijd. Naast de gesprekken bied ik hierbij ook digitale ondersteuning via de ACT Guide app aan. Voor € 75,- per uur excl BTW kan ik jou online ondersteunen.

Ja, dat wil ik!


Zakelijke coaching

Wil je als werkgever jouw werknemers iets extra’s bieden, dan kun je denken aan een coaching traject op maat. Ik kan samen met jouw werknemer kijken waar hij/zij stappen kan zetten op zijn/haar psychologische flexibiliteit te vergroten. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door de waarden van de werknemer te onderzoeken, aandacht te geven aan rouw, om te leren gaan met moeilijke gevoelens/gedachten. Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw personeel, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kom graag een en ander toe lichten in een persoonlijk gesprek. 

Deze sessies zijn € 150,- per uur excl. BTW

Ja, dat wil ik!


 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn